IPTV

Super Ofertë

Dhuroji buzëqeshje shtëpisë tënde

me super ofertën internet pa limit & televizion me 100 kanale.

zbulo ofertën
IPTV

Super Ofertë

Dekoder My Tring IPTV 50 Euro

zbulo ofertën
IPTV

ON Demand

Një videotekë e pasur eventesh të azhornuara

me mijëra programe për të parë kur ju dëshironi.

zbulo më shumë
IPTV

Multiscreen

Shiko në çdo cep të shtëpisë

shfaqjen tënde të preferuar

zbulo më shumë
IPTV

Multiscreen

Shiko televizion kudo,

në çdo kohë dhe në çdo paisje

zbulo më shumë
IPTV

EPG (Guida elektronike)

Informohuni mbi programacionin e detajuar të çdo kanali

si dhe mbi gjithçka rreth programit që po shihni

zbulo më shumë
IPTV

Lista e të preferuarave

Tashmë me My Tring IPTV mund të shihni

lehtësisht kanalet që ju pëlqejnë

zbulo më shumë
IPTV

Rrjeti ndalo TV Live

Me My Tring IPTV

përcakto vetë pauzat ndërmjet eventeve

zbulo më shumë